Gezinsbegeleiding

Voelt u zich machteloos en zit u met de handen in het haar? Heeft u moeite met opvoeden en bent u bang om uw kind te verliezen? Of misschien is er een verslaving waar u niemand over durft te vertellen, omdat u zich schaamt of bang bent voor de reacties. Ook kan het zijn dat uw leven door zware omstandigheden een overlevingstocht is geworden.

Als gezinscoach, ook wel gezinsbegeleider genoemd, gaan we samen met u de uitdaging aan om weer orde in de chaos te scheppen. Wij geloven namelijk dat niet de problemen het ons zo moeilijk maken, maar de manier waarop wij naar deze problemen kijken.

Wij werken praktisch, effectief en met een grote mate van deskundigheid. Vanuit uw verleden kijken we met elkaar hoe het weer leefbaar wordt voor in het hier en nu.

Door middel van heldere werkdoelen bouwen we aan uw toekomst. We kijken onder andere naar uw valkuilen en naar uw persoonlijke kwaliteiten. We proberen alle belangen van iedere betrokkene bij elkaar te brengen. Hierin werken we samen met meerdere instellingen en hulpverleners. Zo coördineren we met elkaar op een professionele manier de hulpverlening in uw gezin. Het is ons doel dat u weer zelf de regie in uw leven terug krijgt, zodat u het leven (weer) kan vieren.


    Aanmeldformulier Gezinsbegeleiding

    Uw naam

    Uw emailadres

    Uw telefoonnummer

    Extra informatie