Prachtig lenteweer, gedreven cliënten en medewerkers en veel bezoekers tijdens de open dag bij Driestroomhuis ‘de Bosk’ te Harkema vorige week. Het waren dé ingrediënten voor een succesvolle en geslaagde dag!
Driestroomhuis de Bosk is een kleine organisatie die zorg biedt aan kinderen en jongeren met een verstandelijke- en/of lichamelijke beperking of moeilijk verstaanbaar gedrag. Driestroomhuis ‘de Bosk’ staat bekend in het geven van professionele en warme zorg in een kleine setting.
Ouders van cliënten, gebiedsteammedewerkers, hulpverleners en groepen leerlingen van diverse scholen bezochten de open dag en konden de warme en fijne sfeer proeven. En er was meer te proeven want de catering was in handen van cliënten van Driezorg Daniël ‘Oant wurk’ die heerlijke pannenkoeken en cakes hadden gemaakt. Tijdens de rondleidingen die werden gegeven konden mensen kennis maken met de werkwijze van het Driestroomhuis en met de cliënten en medewerkers die met veel enthousiasme konden vertellen over het wonen en werken binnen Driestroomhuis de Bosk.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *