Driestroomhuis De Bosk werkt samen.

Twee weten meer dan één,  en vanuit die gedachte werkt Driestroomhuis De Bosk samen met diverse bedrijven en organisaties.

 


Sa leuk hûs

De basis van het Sa Leuk Hus; in een kleinschalige woonvoorziening mensen met een verstandelijke beperking een thuis en een dagbestedingsplaats bieden

Reik

In Reik hebben Tjallingahiem, Driever’s Dale en onderdelen van Talant hun krachten gebundeld. De nieuwe organisatie is onderdeel van Zorggroep Alliade.

Driestroom

Overkoepelende organisatie voor zorg en ondersteuning voor mensen met en zonder handicap.

CB Bewind

CB Bewind helpt mensen die zelf hun geldzaken niet kunnen regelen. Zij bieden ondersteuning voor alle geldzaken onder andere in de vorm van onderbewindstelling

Drok Dwaande

Bij Drok Dwaande beslis jij zelf en samen met jouw collega’s hoe je dag eruit ziet. Drok Dwaande werkt altijd in kleine teams van maximaal 5 a 6 personen inclusief werkbegeleider.

Ondernemersgroep Driestroom

Ondernemersgroep De Driestroom BV is een dochter van Stichting Driestroom en ondersteunt initiatieven in de zorg voor mensen met een beperking (client).

 

Psychologenpraktijk S.P.E.L.

Psychologenpraktijk S.P.E.L. Leeuwarden is een maatschap van psychologen met meerdere hulpverleningsvormen op kwalitatief hoog niveau.

reBUILD Drachten

Wanneer je als (samengesteld) gezin ervaart dat je in bepaalde negatieve patronen bent beland en daar moeilijk uit kunt komen, is GEZINSCOACHING iets voor u.

Links

Zorgboerderij Startpagina

De naam zegt het eigenlijk al: een zorgboerderij is een boerderij voor mensen die zorg nodig hebben. Op deze pagina vindt een ‘uitputtende lijst’ met zorgboerderijen.