Driezorg Daniël is op zoek naar een Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg

Ben jij een gedreven, enthousiaste en ervaren pedagogisch medewerker die affiniteit heeft met kinderen met een gedragsprobleem, krijg jij energie van kinderen verder helpen en nieuwe dingen aan te leren? Sta je stevig in je schoenen en wil je werken in een gezellige en kleinschalige organisatie met inspirerende collega’s? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?
Driezorg Daniël levert professionele zorg aan kinderen en jongeren met een (licht) verstandelijke beperking en-of een gedragsprobleem. We bieden een veilige, gestructureerde en warme omgeving waarin iedereen mee mag doen, ongeacht zijn of haar beperking. Driezorg Daniël levert een vijftal diensten:

  • Buitenschoolse begeleiding
  • Time-out trajecten
  • Logeren gehandicaptenzorg
  • Logeren gedrag
  • Jong volwassen dagbesteding

Wat is je rol?
Als pedagogisch medewerker jeugdzorg ben je onderdeel van de medewerkerspool. Je bent werkzaam binnen een aantal diensten zoals buitenschoolse begeleiding en logeren voor kinderen met een gedragsprobleem. Je vertaalt doelen naar ontwikkelingsgerichte activiteiten zodat het kind of de jongere groeit in zijn of haar ontwikkeling. Je biedt zorg, voert begeleidingstaken uit en bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het begeleidingsplan van een aantal kinderen en jongeren.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kandidaat met minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding. Je hebt affiniteit en ervaring met het begeleiden van kinderen en jongeren met een gedragsprobleem. Je staat stevig in je schoenen, bent stressbestendig en kunt zelfstandig werken.  Daarnaast ben je flexibel inzetbaar, beschikbaar tijdens de schoolvakanties en draai je naast dagdiensten een aantal keer per maand een 24-uursdienst in één van de logeerweekenden. Omdat je als Pedagogisch Medewerker ook veel leuke activiteiten onderneemt is het handig dat je in het bezit bent van een rijbewijs.

Wat bieden wij jou?
Werken bij Driezorg Daniël betekent werken in een inspirerende en uitdagende omgeving. Je werkt in een informele sfeer, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Je versterkt een team van vriendelijke, gezellige en hulpvaardige collega’s. We bieden een arbeidsovereenkomst van minimaal 24 uur, voor een jaar, met uitzicht op een vast contract. Daarnaast een goed salaris conform de CAO gehandicaptenzorg.

Solliciteren
Voor vragen en reageren op deze vacature kun je contact opnemen met Henk de Jong via henk.dejong@debosk.nl.

De sluitingsdatum van de vacature is 29-10-2018.

De sollicitatierondes vinden plaats in week 45.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *