Lijkt het jou leuk om stage te lopen bij een gezellige en kleinschalige organisatie wil jij een ontzettend leerzame en leuke ervaring op doen bij ons? Lees dan snel verder!

Waar ga je werken?
Driestroomhuis ‘de Bosk’ te Harkema biedt professionele en multidisciplinaire kindzorg aan kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 t/m 23 jaar met een lichamelijke beperking,
een verstandelijke beperking en/of gedragsstoornissen.
Driestroomhuis ‘de Bosk’ streeft naar het geven van excellente zorg en biedt een veilige, gestructureerde en warme omgeving waarin iedereen mee mag doen,
ongeacht zijn of haar beperking. Ook organiseren we logeerweekenden op onze locaties in Harkema en Haulerwijk.

Wat ga je doen?
Als stagiair heb je bij ons keuze in waar en bij welke doelgroep je wilt werken. Zo kun je kiezen uit een stage bij de kindzorg: Hier werk je met kinderen die een verstandelijke en/of lichamelijke beperking hebben. Maar je kan bijvoorbeeld ook kiezen uit een stage bij kinderen en of jongeren met een verstandelijke of lichamelijke beperking in combinatie met gedragsproblemen. In overleg is bij ons veel mogelijk!
Als stagiair begeleidt en verzorg je onze cliënten tijdens de dagelijkse routine, weet je ontwikkelingsgerichte activiteiten te bedenken en uit te voeren, onderhoud je onder supervisie van je stagebegeleider contact met het netwerk van cliënten, rapporteer je in ons rapportagesysteem en werk je mee aan de uitvoering van het behandelplan. Een hele leuke uitdaging dus!

Wat vragen wij van jou?
Jij volgt een opleiding/studie tot pedagogisch medewerker of hulpverlener in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, maatschappelijke zorg etc.
Je bent beschikbaar op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag ( aantal uren en welke dagen in overleg) en 1x per maand draai je een volledig logeerweekend mee.
Vanwege de slechte busverbinding zou het fijn zijn dat je een rijbewijs hebt of zelf voor vervoer kan zorgen van en naar onze locaties.

Ben jij enthousiast en zou jij een stage bij ons willen doen? Of heb je nog vragen?
Dan kun je contact opnemen met Damaris de jong op telefoonnummer: 0512-745040.
Of een mailtje sturen naar Damaris@driestroomhuisdebosk.nl

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *